Dva Svedoka

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Ići dole

Re: Dva Svedoka

Počalji od lavić taj 2014-11-03, 21:29

kainos ::I ko su na kraju dva svjedoka...Stari i Novi zavjet?
Za Jelenu DA ali za verujuće NE.
Savez nije prorok, prorok je ČOVEK bio i ostao.
Oni što svedoče za Boga su PROROCI.
Ilija i Mojsije su OSOBE i oni će obavljati svoj posao jer tako piše verujući čuju i veruju.

Božja reč se ne može ubiti to Jelena nije znala i Božja reč nije prestala svedočiti niti joj treba vaskrsenje jer nije mrtva.Jelena je mrtva a Božja reč je ŽIVA i oštrija od mača.
Piše u proroštvu da će iz usta PROROKA koji SVEDOČE izaći oganj i spaliti njihove NEPRIJATELJE a kod Jelene se obrnuto desilo njoj neprijatelji spalili proroke....jadnica mislila sa tri razreda prevariti verujuće....pa tako očiglednu laž plasirala kao da to nije vidno i smešno....neznam da li iole ozbiljan čovek može biti prevaren od masonke?

Inače cela ta radnja u 11 glavi se odvija u ŠESTOJ TRUBI a ona ide u SEDMOM PEČATU tako da je potrebno samo jedan promil krivulje ispod lobanje da se vidi da to ne ide pre tog vremena a SVE TO počinje TEK kad prvo bude otvoren ŠESTI PEČAT i nebo bude savijeno kao knjiga.
Da ne hvalim više Jelenu i nije vredna tolikog vremena i prostora.

lavić

Broj poruka : 735
Datum upisa : 31.12.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Dva Svedoka

Počalji od lavić taj 2014-11-03, 21:44

Sve to kako tako, žena nepismena i nezna ništa nije verovala već radila plagijatorski posao....dobro, morala je za hleb zaraditi razumem je ali onoliko bogatstvo pokupiti od naivnih iz njenog miljea je zaista bezobrazno.

U tri razreda se ne uči geografija u ozbiljnijem obimu moža tamo nikako i ne mogu joj zameriti što je mislila da je Pariz glavni grad Izraela i da je u Parizu Isus razapet ali je bar trebala pitati da li je bilo 1260 godina suše bez kiše na zemlji to je bar mogla.
Ne očekujem od nepismene žene da nešto pametno kaže ali bar je mogla biti poštena i ne prepisivati tuđe i stavljati kao svoje tekstove.

Sad i ja hoću puno....od masona poštenje da tražim...pogrešio sam.
Kainose što se ti brineš pa ti se ne možeš spasiti sve da hoćeš, eno pitaj Jelenu ona je davno PROROKOVALA kako je Isus okrenuo leđa i od 19 veka se satani mole SVI.Ti joj veruješ i zaboravi na spasenje budi dosledan duhu prevare kojim Jelena zarobljava neverne.
Tek kad POVERUJEŠ onda ćeš odbaciti te smejurije i biti verujući čovek koji se hrišćaninom može nazvati a takvi drže do Božje reči i brane je od masona i raznih prevaranata.
Pre par večeri su proslavljali Jelenin dan.Nisam još čitao da je neko toliko bio alav i drzak...tolike kuće i novac i opet joj malo i onda kaže svojim poveriocima koji joj pozajmiše novac da im je najbolje da ga ZABORAVE....i ti slediš takvog stvora????

lavić

Broj poruka : 735
Datum upisa : 31.12.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Dva Svedoka

Počalji od kainos taj 2014-11-04, 09:45

I ti povjerova u slapove bljuvotine........pa vi ste kao dva jezutia...ispada da se koljete a u stvari dosta stvari vjerujete isto....doci ce uskoro dan kad ce te Boga moliti da vam oprosti sto ste govorili ruzno protiv Jelene jer je ipak bila u pravu....nedjeljni zakon ce bit kad tad.....sto ce te onda...reci da nije bila u pravu...ili ce te reci za nedjeljni zakon je bila u pravu ali za ostale ne...
avatar
kainos

Broj poruka : 35
Datum upisa : 05.12.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Dva Svedoka

Počalji od Sanja84 taj 2014-11-04, 09:49

Pravoslavni oci spominju Enoha i Iliju, kao jedine koji nisu umrli već su živi vasneti na nebo. Tako da bi eto i oni umrli. Naravno to je predanje.
avatar
Sanja84

Broj poruka : 38
Datum upisa : 21.10.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Dva Svedoka

Počalji od SION taj 2014-11-04, 14:38

Sanja84 ::Pravoslavni oci spominju Enoha i Iliju.

Verovatnije je da će biti Mojsije i Ilija kao dva svedoka u Izraelu pošto su oni pripadaju izraelskom narodu, Enoh je ličnost iz prepotopnog sveta.
avatar
SION
Admin

Broj poruka : 1222
Datum upisa : 14.11.2013

Pogledaj profil korisnika https://www.youtube.com/channel/UC-_qo5qnRAEIQQH7lamfKzw

Nazad na vrh Ići dole

Re: Dva Svedoka

Počalji od lavić taj 2014-11-04, 20:33

Sanja84 ::Pravoslavni oci spominju Enoha i Iliju, kao jedine koji nisu umrli već su živi vasneti na nebo. Tako da bi eto i oni umrli. Naravno to je predanje.

Tačno tako.
Samo Enoh ne može biti jer on nije imao vlast činiti ono što je Mojslije imao.Eno se i Mojsije pojavio na gori živ.

Kainose....Kainose.
Slap ne piše ,,bljuvotine,, već svoje verovanje a što se ono razlikuje od mog verovanja pa i tvoje verovanje se razlikuje od mog pa šta? Niko od nas ne mođže drugome dati razum niti otvoriti postojeći to Bog čini ali samo onima što nisu ispunjeni tuđom naukom koja im je omiljela.

Što se tiče nedelje ona ne može biti žig to je sumanuta ideja bolesne psihe koja ne vidi Božje delo niti veruje reči svetoj.
Nedelja će biti ( ne podignuta) već od čoveka bezakonja nametnuta JEVREJIMA jer piše da prva zver kao čovek će pomišljati da promeni vremena i zakone i on će to i činiti nad JEVREJIMA u trajanju od 3,5 god. kad ode i sedne u hram.

Nesretnica kaže da će lažni prorok pomišljati da menja vremena i bez hrama a lažni prorok joj nije osoba već kontinent....rekoh nepismena i šta očekivati od nje?U 19 gl. piše da će se njih dvojica (prva zver koja nosi hulno ime na glavi i lažni prorok ŽIVI biti bačeni u jezero ognjeno) nesretnici se činilo da će Evropa i SAD biti bačene ŽIVE u jezero ognjeno i nestadoše kontinenti....šta znači kad se bar srednja škola ne završi posledice se jasno vide na toj jadnici.

Verujući narod ne može ići za ženom koja otvoreno laže i neverovatno je pohlepna za bogatstvom, ima sve odlike za vrh piramide.Ona je slobodni zidar nije bila rob jer je sama zarađivala plagijatima a bila je i lukava što je još jedna njena osobina.

lavić

Broj poruka : 735
Datum upisa : 31.12.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Dva Svedoka

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu