Broj i žig zveri

Ići dole

Broj i žig zveri

Počalji od lavić taj 2014-10-23, 17:50

Hvala Bogu i za ovu priliku svedočenja o Njegovoj reči u nadi kako ovo može biti od pomoći ili bar podsticaj da se ovoj tematici ozbiljnije pristupi.

U uvodu bih samo napomenuo da odete u Danilov opis 4 carstva i čujete koja su jer su tamo i predstavljena i stići ćete do zadnjeg tamo datog a to je 4-to rimsko carstvo. Istorija to dokazuje a i Biblija zato sad otvaramo Otk. po Jovanu 12 glavu (na ovom forumu sam postavio tu glavu napisanu) i u toj glavi čujemo ko je ZVER koja u vremenu rođenja Isusa hoće da ubije dete to je isti opis kao one 4-te zveri kod Danila a to znači da je rimsko carstvo ta zver i da je vladala u vreme Isusovog rođenja.

Izvinjavam se, znam šta je tema ali ovo smatram neophodnim kao kratki uvod da bi se tema bolje shvatila, hvala na razumevanje.

Postoje TRI VEOMA važne stvari koje ćemo pratiti i pri svakom susretu sa njima ću ih akcentovati.

Pratimo paralelno sad tri štiva Danilo 7 glavu opis 4-te zveri kao CARSTVA i opis Otk.12 gl. o zveri kao CARSTVU i to je ono što je Danilo govorio ali nije tu kraj jer to carstvo moramo pogledati i u 13 glavi Otk. jer je 12 glava pokazala zver kao CARSTVO u Isusovom vremenu a nama treba CARSTVO koje će vladati na kraju zato kao što rekoh čitamo 13 gl. Otk.

Šta čujemo u toj glavi o ZVERI...iste opise koje imaju i kod Danila one 4 zveri SVI ELEMENTI SU TU u toj zveri koja SADRŽI sve što je pripadalo opisu onih kod Danila (ris, medved,lav). Šta nam to govori?

Da će sve te osobine posedovati ova zadnja zver i da će pokrivati sve teritorije svojom vlašću.

Svi znamo kad se raspalo rimsko carstvo ono iz 12 glave opisa ali sad stižemo do teže stvari kad ,,će,, ili ,,je,, počelo-počinje.

Ovde počinju razne igre oko toga svaka crkva koja uči o ovome nudu svoju ideju a moja malenkost nebi se time bavila pa< hajde da stavimo na test ono što ću dalje pisati. Gore sam akcentovao reč CARSTVO i to je prva od tri važne stvari zato moramo biti dosledni Bibliji a ne samo reći kako nam je ona vodilja a idemo kao i oni u pustinji za teletom koje oni nose kud hoće a kažu tele ih vodi. Mi sledimo sistem proroštva, zato i opis u 13 glavi počinje CARSTVOM.

Sad trebamo čuti kad se carstvo osniva a pritom znati da je ono sačinjavalo današnju Evropsku oblast jer onih 10 rogova su 10 oblasti -teritorija koje poseduje 4-ta tver i mi je u 13 glavi ponovo vidimo a od kad kreće?

Petog meseca 1950 osniva se aktom zajednica za divno čudo baš na ČELIKU ima li to veze sa ,,kalom-blatom,, iz Danila?

Samo dve godine kako se Izrailju daje OBLAST odmah i zmija uspostavlja svoju na ISTOM PROSTORU gde se na čeliku ujediniše.

Prvi potez uvek vuče Bog a sledeći satana tako Bog sedmi a satama sledeći dan.Bog svetlost satana tamu i tako u beskraj.

Tu svoju oblast koju zver kao carstvo osniva je zmijino koje će ona posle predati nekome a to u temi o bezakoniku ćemo a sad pošto imamo početak CARSTVA koje će osnažiti trebamo u TOM VREMENU (druga važna stvar) pratiti opasnost jer u tom vremenu vladanja te ZVERI kao carstva koje će pokriti ceo svet vlašću se nudi nešto a to je naša tema.

lavić

Broj poruka : 735
Datum upisa : 31.12.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Broj i žig zveri

Počalji od lavić taj 2014-10-23, 17:51

13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.
13:18 Ovde je mudrost. Ko ima um neka izračuna broj zveri: jer je broj čovekov i broj njen šest stotina i šezdeset i šest.Druga<zver je lažni prorok a o tome ko je koja zver i kad zver biva opisan carstvom a kad čoveko u temi ČOVEK BEZAKONJA.Lažni prorok ČINI da SVI prime ŽIG ZVERI na čelu ILI ruci.

Kad se javlja lažni prorok ovde ćemo samo konstatovati vreme njegove pojave da bi to proverili molim vas čitajte celu glavu i čućete da TEK kad ona GLAVA RANJENA bude isceljena i kad ta GLAVA bude imala POKLONIKE tek tad se javlja i lažni prorok u tom vremenu.Znači nema bojazni za nas dok se to ne zbude...? IMA!!!Zašto...zato što čitamo kako lažni prorok ČINI da od tad MORAJU svi koji žele KUPITI I PRODATI (treća važna stvar)

Do tad su mogli kupovati i prodavati i BEZ TOGA ali OD TAD ne mogu KUPOVATI NI PRIODAVATI bez ŽIGA ZVERI.

Da li to znači da žig nije postojao pre lažnog...ne znači jer čujmo čija je to oblast : 13:3 I videh jednu od glava njenih kao ranjenu na smrt, i rana smrti njene izleči se. I čudi se sva zemlja iza zveri, i pokloniše se zmiji, koja dade oblast zveri.Zmija je lukava i ona NUDI žig i BROJ a ljudi ne čuju na čijem su terenu i ko je vlasnik novca i čiji sistem funkcioniše na zmijinoj oblasti koja<već POSTOJI i onoj glavici će samo već gotogo biti predano na upravljanje i tad ide BEZGOTOVINSKO DRUŠTVO gde samo sa žigom će se moći dok sad ide mešano i nude na svakom koraku ,,UZMITE OVIM SU VAM SVA VRATA OTVORENA ,, .....,,NAŠOMVAM JE OMOGUĆENO KUPOVATI I PRODAVATI PO CELOM SVETU,,...,, UZMITE KLJUČ ZA SVA VRATA,, itd.Zmija kaže nebojte se uzmite vidite da vas niko NE TERA vaša je volja...uzmite i kupujte slobodno, expresno brzo samo recite mi vaše snove realizujemo u stvarnost...izvolite i ,,VERNI,, prvi uzimaju. Da čujemo šta to može biti u OVOM ZVERINOM PORETKU zvanom NOVI POREDAK ŽIG i BROJ?

Prvo čujmo čemu služi: ,,ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog,,

Ni jedan odmor nam ne omogućava kupovinu ili prodaju već neko obeležje koje nosi neku zbirnu vredost zar ne?

Nikad u marketu vam zbog odmora neće dati robu jer im treba vaš trud-posao koji je vrednovan nečim a to nešto treba za robu.

Novac svako ima od davnina ali sad se traži ŽIG ili broj.Žig je nešto čime se OBELEŽAVA nešto i to oneležje će biti u ovom sistemu ono što će vam omogućavati kupovinu i prodaju a stavljaće se ILI na ČELO ILI na RUKU to ne možemo gledati kao intelektualno utvrđivanje u istini jer nam niko zbog toga neće dati robu niti će primiti žig zbog odmora jer bi bolesni i nepokretni primili i žig i pečat jer svim danima odmaraju a to je neozbiljan pristup.Niti će anđeli biti trgovci da vide kad ste odmarali pa po tom merilu da vam daju robu i mogućnost trgovine.

Dakle to je nešto UGRAĐENO-UTISNUTO kao što i taj izraz znači i to SAMO u ruku ILI SAMO NA ČELO, tako otpada intelekt. utvrđiv. i rad rukom jer bi na oboje bilo postavljeno.Odmah istog meseca kad je carstvo uspostavljeno krenule su menice i čekovi kao zamena za novac i sve više su potiskivali gotovinu.Vremenom su stigli vrednosni nalozi i kartice za dizanje novca u ograničenoj količini.

Potom ide kartica koja može i sa računa na račun i gotovina. Onda stižu kartice kojima se plaća i kupuje gde gotovina ne treba i znači 24 god. nakon uspostave tog carstva u uzrastanju i širenju javlja se ŽIG koji se ubacuje na čelo ili u ruku kap što piše i služi baš za bezgotovinsko plaćanje i kupovinu.

lavić

Broj poruka : 735
Datum upisa : 31.12.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Broj i žig zveri

Počalji od lavić taj 2014-10-23, 17:56

19:20 I bi uhvaćena zver, i s njom lažni prorok koji učini pred njom znake kojima prevari one koji primiše žig zverin i koji se poklanjaju ikoni njenoj: živi biše bačeni oboje u jezero ognjeno, koje gori sumporom.Svi što su primili ŽIG sa BROJEM zveri koji je 666 mogu kupovati i prodavati kao i oni što nisu primili ali sad je već sužen prostor.

Odete u market i da bi ušli treba da vas OČITA uređaj kako bi vam vrata otvorio automat ali nemate broj,,,,

nemožete ući niti kupovati novac u džepu vam ne vredi...a na zapadu je to odavno molim vas odlgledajte nemojte da vam promakne čitač ID potrošača:

https://www.youtube.com/watch?v=x_Eyz_wuAqs

To je SAMO BROJ koji vam omogućava kupovinu a otkud znamo da je u tome taj broj...o tome kasnije.Sad ŽIG pratimo:

https://www.youtube.com/watch?v=yNPDgudPmXEPostoji mnogo videa koji pokazuju kako u marketima ulaze i izlase sa robom a novac nemaju sve ih očitava (njihov broj)komjuter i skida im sa tog broja a sa drugog broja im ide uplata i nema gotovine ceo sistem je zatvoren ko može kupiti....samo ko ima karticu sa tim brojem ili mikročip sa tim brojem.

Sad je dobrovoljno ali veoma brzo će biti da bez toga neće moći jer gotovina će stati.Ali sve će to tako ubrzati pojava bezakonika da će to biti neverovatno.https://www.youtube.com/watch?v=1YJsxMcAJoABroj ČOVEKA i broj ZVERI je 666.

Ovo ne znači da svaki čovek ima taj broj jer bi svi završili do zadnjeg u jezeru već da će se onaj čovek koji se naziva kako sa naziva imati taj broj a to u temi Čovek bezakonja.Nama je ovde potrebno pošto je bro važan jer čip kao takav bez broja nije ništa isto i kartica bez broja je mrtva ne daju mogućnost kupovine za lepe crte lica već zbog BROJA a broj dobija onaj ko doprinosi umnožavanju novca na teritoriji zmije a ona vlada kao knez sveta.

Pa zašto se onda pominje da će dati svoj PRESTO i OBLAST VELIKU ZVERI kad i tako svetom vlada zmije?

Zato što to carstvo je ponuđeno preko Danila i prvo dato kroz san o kipu a onda tumačenje istog.Mi smo u tom vremenu i oblasti koju će dodeliti bezakoniku i sad je PRESTO vazan ali u temi kojoj pripada već je pomenuh.

Bog vas blagoslovio i setite se da je Bog dao ovo upozorenje VERNIMA da STRAŽE nad rečju a oni deklarativni verni ne mare za upozorenje i neće završiti najbolje. Neki kažu kad dođe prisilno tad neće hteti uzeti a zašto sad dobrovoljno uzimaju? Zato što neznaju niti straže. Bilo je i takvih koji su kamenje na mene zbog ovoga ali ne mogu im pomoći jer upitavši ih da li mogu bez toga kupovati ćute...da li onda hoće odbaciti to i ostati bez one blagodati što im zmijino carstvo nudi ćute...ali su vrlo aktivni bili kad je trebalo praktično pokazati gde im je srce kao u slučaju bogatog mladića jer Gospod reče ne može se dvojici služiti.

lavić

Broj poruka : 735
Datum upisa : 31.12.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Broj i žig zveri

Počalji od SION taj 2014-11-13, 13:14

avatar
SION
Admin

Broj poruka : 1222
Datum upisa : 14.11.2013

Pogledaj profil korisnika https://www.youtube.com/channel/UC-_qo5qnRAEIQQH7lamfKzw

Nazad na vrh Ići dole

Re: Broj i žig zveri

Počalji od lavić taj 2014-11-29, 09:59


lavić

Broj poruka : 735
Datum upisa : 31.12.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Broj i žig zveri

Počalji od lavić taj 2014-11-29, 10:08


lavić

Broj poruka : 735
Datum upisa : 31.12.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Broj i žig zveri

Počalji od SION taj 2014-11-29, 12:41

To je samo priprema za antihristov sistem gde će postojati samo dve vrste ljudi, oni koji imaju žig i oni koji ga nemaju.
avatar
SION
Admin

Broj poruka : 1222
Datum upisa : 14.11.2013

Pogledaj profil korisnika https://www.youtube.com/channel/UC-_qo5qnRAEIQQH7lamfKzw

Nazad na vrh Ići dole

Re: Broj i žig zveri

Počalji od lavić taj 2014-12-20, 21:18


lavić

Broj poruka : 735
Datum upisa : 31.12.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Broj i žig zveri

Počalji od SION taj 2014-12-21, 00:31

Počela ugradnja mikročipa u ljude i u Stokholmu

https://www.youtube.com/watch?v=WDZZn0U5bBk
avatar
SION
Admin

Broj poruka : 1222
Datum upisa : 14.11.2013

Pogledaj profil korisnika https://www.youtube.com/channel/UC-_qo5qnRAEIQQH7lamfKzw

Nazad na vrh Ići dole

Re: Broj i žig zveri

Počalji od SION taj 2015-01-30, 13:48

avatar
SION
Admin

Broj poruka : 1222
Datum upisa : 14.11.2013

Pogledaj profil korisnika https://www.youtube.com/channel/UC-_qo5qnRAEIQQH7lamfKzw

Nazad na vrh Ići dole

Re: Broj i žig zveri

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu